Szűrés

A(z) MWC 2018 kulcsszót tartalmazó cikkek

A Vodafone és Nokia hozza létre az első 4G hálózatot a holdon

2018. február 27. -

A berlini székhelyű PRScientists a Vodafone Németországgal és az Audival közösen dolgozik az első magánúton finanszírozott holdra szállás megvalósításán.

Tovább

Önvezető Porschét irányít a Huawei okostelefonja

2018. február 27. -

A Huawei a világon elsőként használta fel önvezető autó irányítására az okostelefonjába épített mesterséges intelligenciát (AI). A vállalat „RoadReader” elnevezésű projektjének keretében egy önvezető Porsche Panamerát kapcsoltak össze a Mate 10 Pro AI-chipset-ével, amelynek segítségével a jármű valós helyzetben is képes volt megérteni a környezetét, és felismerni a tárgyakat – így például elkerülni egy kutyával való ütközést. A Huawei a barcelona-i Mobile World Congress-en mutatja be mindezt a nagyközönségnek.

Tovább

A Lenovo a barcelonai Mobile World Congress-en

2018. február 27. -

A Lenovo a 2018-as Mobile World Congress-en (MWC), megerősítve korábbi, technológiai újításaival kapcsolatos vízióit, bejelentette, hogy a kiterjesztett intelligenciát érintő fejlesztésekre (AI) helyezi a hangsúlyt idén. 

Kulcsszavak: MWC 2018, Motorola, Lenovo
Tovább

A MediaPad M5 3D hanghatással és 2K kijelzővel, míg a Matebook X Pro lenyűgöző teljesítménnyel érkezik

2018. február 26. -

A Huawei a barcelonai Mobile World Congress (MWC) kiállításon bemutatta legújabb táblagépét, a MediaPad M5-öt. A gyártó 2K kijelzővel és ívelt, 2.5D üveggel szerelte fel táblagépét, amely két méretben, - 8.4 és 10.8 hüvelyk - idén tavasszal kerül kereskedelmi forgalomba. 

Tovább